10. syyskuuta 2012

Saumat esiin

7 comments
Perheen kesäpaikan laajennus alkaa olla siinä vaiheessa, että pintamateriaaleja saa miettiä jo ihan tosissaan. Kodinhoitohuoneen kaapistojen välitilaan on näillä näkymin tulossa mustat Pukkilan Fasetti-laatat tiililadontaan. Alun perin olin ajatellut laatoille mustaa saumausta, mutta sitten aloin pohtia, olisivatko valkoiset saumat sittenkin paremmat? Tiedättehän, koska laatan kanssa erivärinen sauma tuo laatan muodon ja tässä tapauksessa myös tiililadonnan paremmin esiin. Ja tuo Fasetti-laatta on niin kaunis muhkealta muodoltaan.

Varmistuakseni valkoisen saumavärin paremmuudesta tein photoshopilla hyvin nopeasti yksinkertaiset mallikuvat kummastakin vaihtoehdosta. Kyllä se valkoinen sauma näyttää paremmalta! Olisiko joku valinnut toisin?



...
The same tile but two different chance. With these quick photoshop pictures I wanted to make sure I made the right choice with the chance color - and white it is with!

Jätä kommenttisi!

  1. Valkoinen näyttää raikkaammalta!

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti valkoinen! Se on raikkaampi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Ja suuret pahoitteluni, etten ole vieläkään saanut aikaiseksi Unelmakodin aakkosia! Yritän parantaa tapani ja ottaa haasteen työn alle.

      Poista
  3. Hyvä, että on näin yksimielinen raati! Samaa mieltä oli meilläkin koko perhe.

    VastaaPoista
  4. Valkoinen on ehdottomasti raikkaampi vaihtoehto.
    Kiva blogi sulla. Itsekin sisustusalalla opiskeleva, aloitin bloggailun vasta. Tervetuloa vastavierailulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että jätit kommentin vierailustasi!

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.